Beste PK-deelnemer,

Vanaf heden kun je weer in PK-online terecht om te kijken of en wanneer en waar je voor de PK’s bent ingedeeld. Momenteel staat alleen nog maar het Driebanden ingeroosterd, binnenkort volgt het Libre, enz. enz.

Sta jij bij ingevoerde wedstrijden er nog niet bij dan kun je via ln.dnallohneddimtcirtsidbbnknull@kp.redieldjirtsdew een verzoek doen om toegevoegd te worden. Ook als je van poule zou willen wisselen kan dat verzoek naar dit mailadres. De wedstrijdleider PK bekijkt en beslist of jouw verzoek gehonoreerd kan worden.

Ten alle tijden dien je een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn en, indien mogelijk, zou het wenselijk zijn om een schrijver of arbiter mee te nemen. Bij een eventuele (uitgestelde) promotie dien je meteen aan de wedstrijdleider ter plekke door te geven of je finale wilt spelen of dat je wel of niet aan de wedstrijden in de hogere klasse wilt deelnemen.

Binnenkort komt op de website van ons district een overzicht van alle geplande voorwedstrijden en finales, zodat je kunt zien waar en wanneer alles gespeeld wordt. Dit overzicht kan tussentijds gewijzigd/aangepast worden. Uitnodigingen zijn leidend.

Ik wens alle deelnemers een gezellige en sportieve PK toe.

Marcel Drost, wedstrijdleider PK.